DIT BEN IK, IN EEN NOTENDOP

Aangenaam!

Mijn naam is Fenna. Ik ben enthousiast, nieuwsgierig, geïnteresseerd in de mensen om mij heen en een tikkeltje ondeugend. Mijn vriendinnen omschrijven mij als oprecht, attent, ondernemend en grappig. Het allermeest hou ik van mijn vriend en ons zoontje. Maar er is nog zoveel meer waar ik dol op ben! Ik ben verslind aan een goede cappuccino, gek op Italië en op reizen, geniet intens van kleine dingen zoals de geur van de lente, handgeschreven kaartjes en bloemen, heb oog voor detail, ontdek graag nieuwe plekken en levenslessen, ben gevoelig voor sfeer, raak geïnspireerd door teksten, hou van schrijven en ik voeg graag de daad bij het woord. O ja, en bij alles in het leven hou ik van een beetje extra. Joe!

JA, ik wil veel liefde geven. Ontvangen is ook fijn, maar geven vind ik leuker! Samen het maximale uit het leven halen en de liefde vieren, vol overgave. Dat doe ik zelf tegenwoordig in mijn woonplaats Vught, bij Den Bosch. Feitje over mij: ik heb op verschillende plekken in ons kikkerlandje gewoond. Van Maastricht tot Tilburg tot Utrecht tot Amsterdam tot Vught. Ik zei toch dat ik graag nieuwe plekken ontdek? Liefdeskoppels trouwen door heel Nederland of daarbuiten, vind ik dus alleen maar leuk. Graag zelfs.

Op Instagram kun je me beter leren kennen: @trouwambtenaar_fenna

DAAROM VIER IK GRAAG DE LIEFDE MET JULLIE

De sfeer tijdens bruiloften heb ik altijd bijzonder gevonden. En dan vooral hét moment dat een mooi stel JA tegen elkaar zegt, JA tegen de liefde en JA tegen een toekomst samen. Daar wilde ik zelf invulling aan geven door van een bijzonder moment in jullie levens, een onvergetelijk moment te maken. 

Als jong meisje had ik al een zwak voor teksten en schrijven. Spreken en presenteren ontdekte ik tijdens mijn rechtenstudie en mijn werk als HR/arbeidsrecht jurist. En nee, ik ben niet zo’n stereotype, stoffige jurist. Allesbehalve dat! Quote van mijn grote liefde: met jou is het echt nóóit saai. Gelukkig maar, want een ceremonie hoort ook verre van saai te zijn als je het mij vraagt. Het mag juist bruisen! 

Onder het motto ‘leef je dromen’ werd ik trouwambtenaar. Vanuit positiviteit en toewijding. Met mijn handgebaren, mimiek en gulle lach moest dat wel goedkomen. Een ceremonie met flair en bomvol liefde en humor, daar wordt toch iedereen dolblij van? Ik beloof dat jullie ceremonie puur genieten wordt! En het is natuurlijk te gek als jullie fan van Fen worden.

Zijn jullie nieuwsgierig en willen jullie ontdekken of wij een match zijn?

WEETJES OVER MIJ

IK START IEDERE DAG MET

Cappuccino | Gemaakt door de barista aan huis (lees: mijn vriend)

VERSLAAFD AAN

Oorbellen | Vroeger kocht ik elke week 3 paar, nu elke maand

FAVORIETE REISBESTEMMINGEN

Italië | De Italiaanse keuken is bellissimo!
Australië | Mooi stukje aarde in een andere wereld

BIJZONDERE HOBBY

Skivakantie zonder te skiën | Spelen in de sneeuw & après-ski: YES!

"

Of jullie gaan voor groots en meeslepend, of juist voor intiem en ingetogen; het is precies goed als het voor jullie goed voelt