dit is mijn aanpak

JULLIE GAAN OP AVONTUUR! HET AVONTUUR DAT TROUWEN HEET. GEFELICITEERD!

De voorbereidingen zijn al een feestje op zich. En dan ligt dé grote dag nog in het verschiet, als kers op de bruidstaart. Met de ceremonie als het hart van jullie trouwdag. Oké, ik ben niet helemaal objectief. Mijn hart gaat nou eenmaal sneller kloppen van een goede speech, een goed verhaal. 
O jazeker, ik hou ook van een borrel, een diner en ik waag graag een dansje op de dansvloer. Maar toch, de ceremonie gaat écht over jullie! Twee levensverhalen komen samen tot een uniek liefdesverhaal. Een blijvende herinnering voor jullie zelf én alle lieve mensen om jullie heen. Het is toch mooi als gasten na de ceremonie tegen elkaar zeggen ‘YES, dit was tof!’?

DUS…WAT Mogen jullie VAN MIJ VERWACHTEN?

Een frisse, persoonlijke speech die levendig en met passie wordt verteld. Passend bij jullie als bruidspaar én herkenbaar voor jullie dierbaren. Met grappige anekdotes en mooie herinneringen. Met een grote lach en ruimte voor ontroering. Echte verhalen over echte liefde. Daar stop ik met liefde heel veel tijd en aandacht in.

Natuurlijk denk ik ook graag mee over de invulling van de ceremonie en geef ik jullie tips over verschillende opties. Jullie hebben genoeg keuzes te maken. Het klinkt heel cliché, maar het is jullie ceremonie, dus jullie beslissen. Of jullie gaan voor groots en meeslepend, of juist voor intiem en ingetogen; het is precies goed als het voor jullie goed voelt. En daar sluit ik graag bij aan.

LATEN WE ER SAMEN EEN FEESTJE VAN MAKEN!

Dat we een wederzijdse klik hebben is essentieel. Ik ga namelijk jullie liefde verklaren! Ook gaan jullie veel persoonlijke verhalen met mij delen. En we gaan samen voorpret beleven. Daarom vind ik het belangrijk dat jullie lovebirds je op je gemak voelen bij mij.

Enthousiast geworden? Stuur gerust een berichtje via e-mail, Instagram of vul het contactformulier in. 

STAPPENPLAN

Van kennismaking tot ceremonie

Geheel vrijblijvende kennismaking

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek (via videobellen) om erachter te komen of er een klik is. Ik ben benieuwd naar wie jullie zijn en naar jullie plannen en wensen voor jullie trouwdag. Ook vertel ik over mijn werkwijze en beantwoord ik met liefde jullie vragen. Te gek als jullie daarna JA tegen mij zeggen! Dan zet ik jullie trouwdatum dikgedrukt in mijn agenda.

Liefdesvragenlijsten

Voordat ik in de pen klim om een persoonlijke en unieke speech te schrijven, stuur ik jullie liefdesvragenlijsten. Twee die jullie ieder afzonderlijk beantwoorden, en één om samen in te vullen. Maak een feestje van de voorbereiding, pak een glas wijn of kop thee en start een ‘trip down memory lane’. Ondertussen hebben we regelmatig contact over jullie perfecte trouwdag!

Verdiepend gesprek

Ruim voor jullie grote dag spreken we ergens af. We gaan liefdesherinneringen ophalen en jullie liefdesverhaal nog verder uitdiepen. Van de eerste ontmoeting tot de verloving en alle mooie, gekke, grappige en verdrietige momenten daar tussenin. Ik wil alles van jullie weten! Time flies when you’re having fun, dus blok ongeveer 2,5 uur in jullie agenda.

Input van dierbaren

Tof als ik max. 4 van jullie lievelingsmensen mag benaderen. Dat kunnen getuigen, ceremoniemeesters, vrienden en/of familieleden zijn; jullie bepalen. Hun input levert vaak leuke anekdotes op, feitjes over jullie en mooie herinneringen die jullie zelf misschien alweer vergeten zijn.
Een absolute aanrader!

de speech schrijven

Alles wat mij verteld is én wat ik gezien en gehoord heb ga ik vertalen naar een verrassende en persoonlijke speech. Tussentijds contact via whatsapp, e-mail en telefoon over jullie naderende trouwdag? JA, natuurlijk. Vlak voor jullie trouwdag bellen we met elkaar om de laatste puntjes op de i te zetten. Ook zorg ik zo nodig voor kinderaktes.

Het moment suprême: de ceremonie

Het is ein-de-lijk zover: jullie grote dag is aangebroken. Ik ben ruim op tijd aanwezig voor de laatste checks en overleg met de ceremoniemeester, weddingplanner etc. (ik ben van nature graag op tijd, geen zorgen). Ik leid de ceremonie, jullie hoeven alleen maar te genieten met een hoofdletter G én natuurlijk JA tegen elkaar te zeggen!

Wettelijk trouwen

Extra stap: als ik jullie tijdens de ceremonie voor de wet ga trouwen als zelfstandig trouwambtenaar, bied ik ondersteuning bij administratieve handelingen voor de gemeente. Lees meer over de verschillen tussen een wettelijk en ceremonieel huwelijk via deze link. We bekijken samen de procedures van de gemeente en regelen de aanvraag voor mijn benoeming als BABS voor 1 dag. Ik hou daarna vinger aan de pols, zodat alles tijdig geregeld is.

Jullie zeggen JA tegen elkaar, willen jullie ontdekken of jullie ook JA tegen mij zeggen? 

INVESTERINGSBEDRAG

Een persoonlijke ceremonie is maatwerk. Daar stop ik heel veel tijd, liefde en aandacht in. Mijn tarief is € 1150 inclusief BTW. Het maakt geen verschil of jullie mij inzetten als trouwambtenaar of als ceremoniespreker. Alle bovengenoemde stappen zijn in dit tarief inbegrepen. Geen financiële verrassingen achteraf! Geloof me, een onvergetelijke ceremonie is die centen dubbel en dwars waard. Zie dit als hét ultieme cadeau voor jullie zelf en jullie dierbaren.

Dit tarief is exclusief reiskosten (€ 0,45 per km) en eventuele gemeentelijke legeskosten en kosten voor de benoeming als BABS voor 1 dag.

Voor een bruiloft in het buitenland of andere speciale wensen maak ik graag een offerte op maat. Stuur me gerust een berichtje!

LEUK OM JULLIE
TE ONTMOETEN!

Zijn jullie nieuwsgierig, geïnteresseerd of hebben jullie vragen? Stuur me dan gerust een berichtje. Jullie horen snel van mij!